Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Αγανακτισμένοι Θεσσαλονίκης: ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΝΟ 2

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΕ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
Εμείς οι έλληνες πολίτες που υπογράφουμε την παρούσα, προειδοποιούμε / καλούμε εσάς τους βουλευτές της ελληνικής βουλής να μην προχωρήσετε στην ψήφιση του λεγόμενου μεσοπρόθεσμου προγράμματος (ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΝΟ 2 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ) που έχουν συμφωνήσει οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι με τους ξένους δυνάστες – εκπροσώπους των διεθνών τοκογλύφων δανειστών, που αφού σας εκβίασαν εν ονόματι της λήψης επαχθούς και απεχθούς ενυπόθηκου δανείου για την εξόφληση προηγουμένων δανειακών υποχρεώσεων του κράτους, να ψηφίσετε με συνοπτικές διαδικασίες τις κατάπτυστες συμβάσεις τους, υποθήκευσαν όλα τα περιουσιακά στοιχεία της χώρας, απαγόρευσαν τις εναλλακτικές πηγές δανεισμού, υπονομεύουν το μέλλον του ελληνικού λαού, με τις εξοντωτικές περικοπές μισθών, συντάξεων, επιδομάτων, θέσεων εργασίας και λοιπών κοινωνικών παροχών και υπηρεσιών, οδηγώντας παράλληλα την οικονομία σε μια άνευ προηγουμένου εξωτερική εξάρτηση, ύφεση και αποσύνθεση. Τα ψεύτικα λόγια δεν μπορούν να κρύψουν τη ζοφερή αυτή πραγματικότητα.

Η συνέχεια του κειμένου και συλλογή υπογραφών εδώ

2 σχόλια:

  1. Ρε δεν αφηνετε τις μαλακιες, παλιοκουμμουνια, Μικηδες, Ζουραρηδες, Ανθιμοι και λοιποι παπαρολογοι, περι εσχατης προδοσιας. Ρε μαυρομαματηδες χωρις τα λεφτα της τροικας θα γινουμε χειροτερα απο τη Ζιμπαμπουε και την Αλβανια του Χοτζα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεταξυ των "τοκογλυφων" τους οποιους καταγγελλετε
    συγκαταλεγονται οι τραπεζες της χωρας και τα ασφαλιστικα ταμεια της χωρας. Τα τελευταια εχουν επενδυσει το 70% τουλαχιστον απο τα αποθεματικα τους στα ομολογα του ελληνικου δημοσιου. Το 25% περιπου του ελληνικου δημοσιου χρεους το εχουν τα ταμεια και οι τραπεζες της χωρας. Αρα το 25% των χρηματων της τροικας πανε στην πληρωμη τοκων και χρεολυσιων στους παραπανω πιστωτες. Αν βαρεσουμε κανονι στους πιστωτες μας οι πρωτοι που θα το υποστουν ειναι το ελληνικο ασφαλιστικο και τραπεζικο συστημα, με αλλα λογια αντιο συνταξεις , εφαπαξ, ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη και χρηματοδοτηση δανειακη ιδιωτων και επιχειρησεων, ανεργια οχι στο 20% αλλα 40% καιβαλε. Ενα αλλο μικροτερο μερος των δανειων της τροικας προστιθεται στους φορους που εισπραττει το κρατος για την πληρωμη των μισθων των δημ. υππαλληλων και για τις λοιπες λειτουργικες δαπανες του κρατους, αυτο ειναι το λεγομενο πρωτογενες ελλειμμα. Απο τα παραπανω ο καθενας μπορει να καταλαβει ποσο βασιμος ειναι ο ισχυρισμος οτι τυχον ακυρωση του μνημονιου θα μετατρεψει την Ελλαδα σε Αλβανια του 21ου αιωνα. Κατι που θα ηθελα επισης να επισημανω ειναι οτι διαφοροι βρωμυλοι, οπως ο Κουρης της Αυριανης, προπαγανδιζουν ανοιχτα την ακυρωση του μνημονιου και την επιστροφη στη δραχμη. Πισω απο αυτους κρυβονται αυτοι που εχουν μεταφερει δις στην Ελβετια και περιμενουν την καταρρευση της χωρας για να ερθουν με αυτα τα λεφτα και να αγορασουν ο,τι πουλιεται μπιρ παρα, σε τιμες κυριολεκτικα εξευυτελιστικες. Οσοι λοιπον επιδιωκετε, με εγκληματικη αφελεια, την ακυρωση του μνημονιου λειτουργειτε ως "χρησιμοι ηλιθιοι", για να θυμηθουμε κσι τον Λενιν, που αθελα τους παιζουν το παιχνιδι αυτων που απο υην Ελβετια περιμενουν σαν ορνια την ευκαιρια να κατασπαραξουν τη χωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή